Palackozás
Töltse a gyümölcslevet üvegpalackokba, zárja le lazán a fedelüket, és helyezze a palackokat egy pasztőröző edénybe, amelyet a kívánt szintig tölt meg vízzel. Állítsa be a pasztőröző hőmérsékletét 75 °C-ra, az időzítőt pedig 25 percre. Amint a lé hőmérséklete eléri a kívánt szintet, az időzítő elkezd visszaszámolni. A ciklus befejeztével húzza be a palackok fedelét, vegye ki a palackokat, és hagyja kihűlni azokat. Az így kezelt gyümölcslé eltarthatósága 1-2 év.
Kisebb kereskedelmi termelés esetén az eljárás hasonló. Ebben az esetben azonban rozsdamentes acél töltőberendezéseket és vízfürdő alapú pasztőrözőket használnak.
Itt találja a gyümölcslevek előállításához alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.