Menu

Dzsem

Dzsemkészítés

Készítsen dzsemet fekete ribizliből, kemény és bogyós gyömölcsökből. A gyümölcsdzsemek és -lekvárok nemcsak vajaskenyérre kenve kiválóak, hanem remek módja annak is, hogyan gazdagítsuk az egyes mártások és szószok ízét.

 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Kosár