Gyümölcs magtalanítása és passzírozása
Ajánlatunk
Gyümölcs magtalanítása és passzírozása
Az olyan csonthéjas gyümölcsöket, mint a szilva, a cseresznye, az őszibarack, a sárgabarack a gyümölcslevekké való feldolgozás előtt ki kell magozni, az apró gyümölcsöket pedig, mint az eper, a málna és a ribizli finom pépesre kell passzírozni. Ebből a célból szalagsorunk egy magozó berendezéssel van felszerelve, amelyben köztes termékként nagyobb rostákon kimagozzuk a csonthéjas gyümölcsöket, majd utólag gyümölcslevet állítunk elő. A bogyós gyümölcsöket kisebb rostán passzírozzuk, lágy pépet kapva így, amit azonban kár préselni, ezért felhasználható pépes italok ízesítésére, vagy passzírozva és pürének csomagolva, ami félkész termékként szolgál dzsemek, pépes italok, bébiételek és sok más termék előállításához. Ezenkívül a minőségi szeszes italok szakértői minden bizonnyal értékelni fogják a frissen kimagozott gyümölcsből gondosan előállított szeszes italt.
A magtalanítás és a passzírozás feltételei
előzetes időpont egyeztetés szükséges a 042 20 21 22 8-as telefonszámon
a gyümölcsöt ládákban, hordókban vagy zsákokban kérjük ideszállítani
a gyümölcsöt kérjük átválogatni és a rothadt részeket eltávolítani; a gyümölcsnek készen kell állnia a feldolgozásra
a gyümölcsöt a feldolgozás előtt megmossuk
a magtalanításhoz vagy passzírozáshoz szükséges minimális gyümölcsmennyiség 300 kg
a kész terméket pasztőrözzük, és 5 literes "Bag in Box" adagolókba csomagoljuk
cefre előállítása céljából végzett magtalanítás esetén a terméket nem pasztőrözzük, hanem az ügyfél hordóiba töltjük
a várható termékhozam a gyümölcs fajtájától függően körülbelül 85-95%
Árjegyzékünk magánszemélyek és háztartások részére
1 liter – 0,85 € ÁFA nélkül
Pasztőrözött püré előállítása az Ön által biztosított gyümölcsből (málna,ribizli,josta, egres,sárgabarack,szilva, cseresznye)
Az ár nem tartalmazza a Bag in Box adagolót.
A pasztőrözött püré előállításához szükséges minimális gyümölcsmennyiség 300 kg.
Magtalanítás vagy passzírozás pasztőrözés nélkül
1 kg – 0,25 € ÁFA nélkül – A magtalanítás vagy passzírozs ára az Ön által biztosított gyümölcs 1 kg-jára vetítve (szilva, sárgabarack, őszibarack, cseresznye, málna, josta, egres,eper, ribizli)
A magozógép beindításához szükséges minimális gyümölcsmennyiség 200 kg.
Ajánlatunk gyümölcstermesztő vállalkozások részére
Egyéni megállapodás szerint
Bővebb információért hívjon minket a 0905 755 895 telefonszámon, vagy írjon nekünk a servis@bolex.sk e-mail címre.